Zet jij het verhaal van onze spullen verder?

Zoals jullie de voorbije weken hebben kunnen lezen zijn wij helemaal in de weer met de verhuis naar ons nieuwe kantoor. Niet alleen wij verhuizen, ook onze oude meubels zijn klaar voor een nieuwe start en op zoek naar een nieuw plekje. Je leest het goed, de 2dehands.be winkel opent zijn deuren! 187986947-set-van-4-plastic-designstoelen-met-wieltjes

We hebben enkele pareltjes in onze winkel staan, stuk voor stuk meubels vol leuke 2dehands.be verhalen. Zo verkopen we de 2dehands-kast waar we de mooiste outfits van Tiany Kiriloff tot hun recht hebben laten komen. De Chanel handtas en andere items die Tiany scoorde gaan mee naar ons nieuwe kantoor maar de kast staat misschien straks bij jou thuis. Ook onze 4 designstoelen met wieltjes staan te koop. Sara vond ze als bureaustoel minder gemakkelijk maar voor Julien bleek de stoel ideaal om mee door het kantoor te racen. Voor ons rotan babybedje dat meereisde op tal van events vinden we dat het tijd is voor een vast stekje. Slaapt er straks eindelijk weer een baby’tje in?

Nog te vinden in onze winkel: een witte ovalen vergader- of pokertafel (afhankelijk van je voorkeur), een modern open boekenrek (dat je kan omvormen tot een heuse bibliotheek) en een witte kleerkast voor al je 2dehands.be kleren. Onze 4 moderne bureaus volstaan niet meer nu 2dehands.be is uitgebreid, maar voor jou komen ze misschien van pas? Je kan ook nog enkele authentieke retrostukken op de kop tikken zoals de groene én comfortabele designszetels (wij kunnen het weten) en de vintage tv-meubel uit de jaren 50. Voor de bierliefhebbers hebben we 8 Vedett glazen in de aanbieding. Bieden maar!

187987132-rotan-babybed-op-pootjes 187987736-vintage-tv-meubel-jaren-50-of-60 187986708-witte-kleer-kast-met-4-deuren 187988354-groene-comfortabele-designzetel (1) 187988058-modern-open-boekenrek-bibliotheek 187988979-8-vedett-glazen-om-te-genieten-met-verstand

Ten slotte komen we nog tot de topper in onze collectie, want vanaf nu staat ons meest dierbare meubel ook te koop in de winkel. De 3 meter lange tafel waar oprichter Michiel en heel het team ontelbare vergaderingen hielden en de meest zotte ideeën bedachten, zoals de aankoop van een Fiat 500 als promotiestunt voor 2dehands.be. De status van de tafel: doeltreffend gebruikt met sporen van geweldige ideeën en taart. Deze zal een volgende koper met dezelfde ambities als 2dehands.be vast ook geluk brengen. Wacht dus niet te lang met beslissen.

187986045-tafel-voor-zotte-ideeen-vergaderingen-en-taart

Breng jij nieuw leven in onze oude spullen? Bekijk al onze meubels op 2dehands.be/winkel/hiergebeurhet en, de procedure kennen jullie vast, doe een bod. Voor een afspraak of een vraag mag je gerust mailen naar Julien. Hou zeker onze winkel in de gaten want vanaf nu zullen we doorheen het hele jaar spullen verkopen. Die kan je binnenkort afhalen in ons gloednieuw kantoor. Voor onze oude spullen kan je nog een laatste keer een bezoekje brengen op ons oude kantoor. Nog eventjes terugblikken mag 😉

Reacties

Een reactie plaatsen bij dit bericht is niet mogelijk.

Jana zegt:
30 april 2014 - 15:16

Hallo,
Het lukt mij niet om jullie te contacteren via 2dehands.be
Is het groene zeteltje nog beschikbaar? Woon in Brussel centrum dus zou het makkelijk kunnen komen ophalen.
Alvast bedankt!

Fons Hermens zegt:
07 mei 2014 - 18:10

Ziet er allemaal prima uit, maar nog niet iets gevonden wat bij mij in de woonkamer zal staan. Ik zal deze pagina vaker in de gaten blijven zodat ik op de hoogte blijf van deze leuke meubels!

2dehands.be zegt:
12 mei 2014 - 13:26

@Fons Hermens,Doe dat zeker want gedurende het hele jaar zullen we wel hier en daar iets plaatsen.
@Jana: Er was inderdaad een probleem met het emailadres. Bij deze is het dus aangepast. Als je nog interesse hebt, laat het dan gerust weten!
Groeten,
Julien