Verhuizen met een verhaal

Dankzij onze inspirerende 2dehands.be bezoekers hebben we weer wat nieuwe meubels op de kop kunnen tikken voor onze nieuwe werkplek.

Deze prachtige vintage salontafels, bijvoorbeeld, hebben we gekocht van Chris uit Sint-Niklaas. Haar schoonmoeder is 2 jaar geleden overleden, en Chris verkoopt haar jaren 60-huis. Inclusief alle antieke en vintage stukken die er in staan.

Chris is al twee jaar een frequent koper en verkoper op 2dehands.be. Ze houdt ook een geweldig boek bij waarin ze alles op schrijft wat ze heeft verkocht. Zo behoudt ze het overzicht van wie wat wanneer heeft gekocht. Zouden er nog mensen zijn die een 2dehands.be logboek bijhouden?

Ze zorgt er ook voor dat de mensen die in haar logboek verschijnen, écht mensen zijn die houden van haar meubels. Ze ziet niet graag haar meubels gaan aan een lage prijs om daarna doorverkocht te worden. Dus als je een liefde hebt voor vintage kan je eens tussen Chris haar zoekertjes gaan kijken. We hebben gezien dat hier nog een prachtige vintage kast tussen staat ;).

Een tweede uniek stuk hebben we gekocht bij Dina uit Tessenderlo. Zij verkocht ons een paar prachtige oude krukken, waarvan we een super toffe boekenkast maakten! Dina en haar man zijn ondertussen op pensioen en proberen nu zo veel mogelijk te reizen, ze is in haar gemeente al bekend om haar toffe hebbedingetjes die te koop zijn op 2dehands.be. Het doet haar echt veel plezier om mensen blij te maken met unieke spullen.

We hebben bijna alles dat we nodig hebben voor de inrichting van onze nieuwe werkplek. Omdat de boog niet altijd gespannen kan staan hebben we ook nood aan een beetje ontspanning. En voor de inrichting van de ontspanningshoek kunnen we nog wel wat van jullie input gebruiken.

Sommige medewerkers willen een biljarttafel, andere spelen dan weer liever pingpong. Maar ping pong en werken? Ik denk niet dat ik kan tikken op het ritme van een balletje. Of moeten we er zetels plaatsen met een bar of een jukebox? Wat denk jij? Geef ons ideeën en help ons de knoop door te hakken! Zet ze gerust in de comments, en wie weet zorg jij voor het idee dat ons kantoor helemaal af maakt.

Reacties

Een reactie plaatsen bij dit bericht is niet mogelijk.