4 wintertrends die je makkelijk 2dehands vindt

“Secondhand can be fashionable too” is het motto van ‘Hello Boontje‘. Ik ben altijd al gefascineerd geweest door mode en van jongs af aan heb ik een voorliefde gehad voor het snuisteren op oude zolders, in m’n mémé’s kast en later in kleine tweedehandswinkeltjes. Na verloop van tijd verschoof het uitkijken naar tweedehands spullen ook naar de online wereld en zo is 2dehands.be ondertussen mijn favoriete site geworden om te lekker te zoeken naar dat perfecte item.

Eind vorig jaar startte ik mijn blog en wissel ik nieuwe spullen af met tweedehands vondsten op Hello Boontje. Want door je eigen stijl leuk aan te vullen met tweedehands spullen, creëer je een originele look.
Met de winter voor de deur, deel ik dan ook graag met jullie 4 wintertrends voor 2017, die je momenteel makkelijk tweedehands kan shoppen.

 

1. Metallics

 

metallic

Jas * Mini-rok * Lange rok

Metallics blijven een trend deze winter. Een zilveren mini-rok met een grof gebreide trui en dikke panties of waarom niet een puffer jacket in zilver? Shine bright like diamond, darlings. Wie zei dat winterkledij saai moet zijn? 😉

 

2. Rood

 

Red

Mantel * Bloes * Skinny

Rood is hot and happening deze winter. De durvers gaan voor een volledige look in deze kleur of je kan 1 item dragen in rood. Zoals die mooie rode mantel, die je makkelijk over je outfit kan slaan en je bent helemaal mee.

 

3. Pels in pastel

 

Pels

Mantel geel * Mantel grijs * Mantel roze

Deze winter zijn pelsjassen in mooie pastelkleuren on trend. Koop hem in geel, roze of lichtblauw en combineer met een flared jeans of lange jurk en laarsjes voor die boho vibe! <3

 

4. Omgekeerd lam

 

Lam

Mantel Bruin * Mantel Kaki * Mantel lang

Deze jassen vind je tweedehands makkelijk online. Draag deze lekker oversized en het geeft je die stoere look deze winter. Tof met een skinny of waarom niet met een los jurkje en stoere boots? Voor de stoere ladies onder ons.

 

Zin in meer tweedehands mode? Volg me op:

Blog Hello Boontje
Facebook Hello Boontje
Instagram Hello Boontje

 

Reacties

Een reactie plaatsen bij dit bericht is niet mogelijk.