De ijsvespa van ‘t Ijshoorntje

vespa 2dehands.beStephanie en Michaël zijn de nieuwe eigenaars van een wel heel originele Vespa limited edition ijskar die ze vonden op 2dehands.be: een mix tussen een scooter er een trike (driewieler) in de heerlijke ijskleuren vanille en chocola.
Toen ambachtelijk ijsbereider Stephanie dit voorjaar op 2dehands.be toevallig het zoekertje voor deze Vespa limited edition zag, was ze meteen verkocht. Meer zelfs, Ijsvespa het was de originele start van een cool businessidee: ‘t Ijshoorntje. Sinds april is de Vespa een opvallende, graag geziene en vaak geboekte gast op tal van events en feesten in heel Vlaanderen en zelfs in Nederland. Overal waar ‘t Ijshoorntje halt houdt, lokt de prachtige Vespa bewonderaars. En zo veroveren Stephanie en Michaël met hun zalig lekker ambachtelijk schepijs de harten van jong en oud. Ook acteur Werner De Smet werd op een schoolfeest al gespot met een ijsje van ‘t Ijshoorntje. Intussen maken Stephanie en Michaël volop toekomstplannen: ze willen met de ijsvespa gaan toeren en dromen ook van een eigen afhaalijsbar in Tielt.

vespa tweedehandsZin om ‘t Ijshoorntje in te huren voor jouw feest of event? Dat kan al vanaf € 50. En wie bij de eerste 15 reservaties zit vóór 30/11/2014 voor een event in 2015 krijgt als smaakmaker alvast 5 liter ambachtelijk ijs cadeau. Mmm!

Reacties

Een reactie plaatsen bij dit bericht is niet mogelijk.