Kies voor een duurzame kerst met slimme 2dehands cadeaus

Kerstcadeaus

Poeh, heb je net eindelijk alle chocolade Sinten, letterkoekjes en mandarijntjes weggewerkt, dan staat het Kerstdiner er alweer aan te komen! Niet een beetje ‘too much’ allemaal? En dan hebben we het nog niet over de vele cadeaus, waarvan je nu al niet meer weet wat je ermee moet. Misschien is het daarom wel een goed idee om voortaan wat duurzamer te werk te gaan?

Dat kan heel gemakkelijk, door de spullen die je te veel hebt te koop te zetten op 2dehands.be. En wanneer je zelf iets wilt hebben of cadeau wilt doen, eerst eens op zoek te gaan naar tweedehandsspullen. Hieronder alvast enkele tips van cadeaus waarmee je 100% je vrienden en familie gelukkig maakt!

 

1. Playstation 4 of Xbox One

Via 2dehands.be heb je voor zo’n €170 al een fantastische PS4 in huis, of een Xbox One! Daarnaast vind je er ook een mega aanbod aan games die nog perfect werken, soms amper gespeeld zijn, maar wel een stuk goedkoper zijn.

 

2. iPhone 7

Sinds de release van de nieuwe iPhone 8 en X wordt 2dehands.be overspoeld met iPhone 7’s. Meestal zijn deze slechts enkele maanden of een jaar oud en valt het toestel nog onder garantie. Dit betekent dat hij nog gemakkelijk vele jaren mee kan. Een bijna nieuwe iPhone 7 128GB voor €550 in plaats van €750? Ideaal voor een tweedehands shopper!

 

3. Films, films en nog eens films!

Actie of komedie, DVD of Blu-Ray, Vlaams of Amerikaans,… hier vind je het ALLEMAAL, voor ieder wat wils. Natuurlijk kun je ook iemand een Netflix-abonnement cadeau doen, maar geef toe, lekker rommelen en zoeken in een kast vol met DVD’s is toch veel toffer dan scroller door een online overzicht. Voor €20-30 leg je al een mooie verzameling aan!

 

4. GoPro HERO 4 of 5

Al vakantieplannen voor 2018? Zou het niet super zijn moest je al die mooie herinneringen kunnen vastleggen op beeld? Of je nu gaat skieën, zwemmen, fietsen, wandelen of gewoon lekker lui aan het zwembad liggen, met een GoPro HERO 4 of 5 film je al je avonturen in hoge kwaliteit! Je vindt al goede deals vanaf €250. (Nieuwprijs: +- €400)

 

5. Vinyl

Vinyl is helemaal terug en hipper dan ooit. Steeds meer mensen beginnen met het aanleggen van een platencollectie. De grootste vinylbeurs van het land, dat is 2dehands.be. Ontdek hier de bijna 100.000 platen die momenteel op zoek zijn naar een nieuwe eigenaar!

 

6. Gezelschapsspellen

Een klassieker zoals Monopoly, Mens Erger Je Niet, Cluedo of Rummikub geraakt toch niemand ooit beu? Waarom het dan niet cadeau geven voor Kerst? Op die manier heeft je broer, zus of lief het in een keer voor de rest van zijn of haar leven in huis. Welk gezelschapsspel je ook zoekt, je vindt het hier.

 

 

Reacties

Een reactie plaatsen bij dit bericht is niet mogelijk.