Een zomerse kruidentuin

kruidentuincover

Maak je terras zomerklaar door te spelen met verschillende materialen, kruiden en bloemen. Bouw een kruidenrek door appelkisten op elkaar te stapelen. Verf enkele bloempotjes met een opvallend motief en wissel deze af met kleurrijke metalen potjes. Zet er nog een leuke theelichthouder of lantaarn bij en je terras is zomerklaar!

Wat heb je nodig?

Stap 1

Plak de bloempotjes af met schilderstape. Kies voor verschillende vormen, laat je inspiratie de vrije loop. Spuit de bloempotjes in een kleur naar keuze. Denk aan wit, mooie pastelkleuren of neon. Je spuit beter enkele lichte laagjes i.p.v. 1 dikke laag. Zo vermijd je dat de verf er afdruipt.

Stap 2

kruidentuin2

Zet de fruitkisten op elkaar. Wissel bloempotjes met kruiden en bloemetjes af. Zet er nog een leuke accessoire bij zoals een theelichthouder of lantaarn en je kruidentuin is klaar!

Stap 3

Vergeet je ook welke kruiden je weeral geplant had? Maak een origineel naamkaartje. Druk de naam van het kruid af d.m.v. een labelmaker. Plak het op een houten wasspeld of stokje. Merk je dat het niet goed blijft plakken? Plak het dan vast met een klein stukje dubbelzijdige tape. Klaar!

Tijd om van de zon te genieten!

kruidentuin3

kruidentuin4

kruidentuin5

 

Sarah Van Loo

instagram.com/nuniyaa

nuniya.be

Reacties

Een reactie plaatsen bij dit bericht is niet mogelijk.