3 schoenentrends in 1 outfit

3 Schoenentrends in 1 outfit FOTO 1

De zon schijnt weer en dat betekent dat de lente in aantocht is. Niet alleen dat maar ook de nieuwe trends. Op het vlak van schoenen moet je voor de lente laag denken. Platte schoenen hebben namelijk hun weg naar de catwalk gevonden in een aantal verschillende vormen.

Slip-on

Slip on sneakers zijn al een aantal seizoenen in de mode en ook nu zijn ze weer van de partij. Je vindt ze in alle kleuren en prints maar vooral metallic en witte schoenen zijn nu trendy. Deze schoenen kan je zowel met een broek als met een jurk dragen. Ze zijn dus heel divers.

Sneaker

3 Schoenentrends in 1 outfit FOTO 2

Sneakers waren lang schoenen die je enkel droeg om te sporten maar nu zijn ze niet meer uit de mode weg te denken. Dit seizoen maken zwarte sneakers met witte zolen hun opmars maar ook aardetinten en metallics zijn in. Combineer ze met een leuke jeansbroek of een rok voor een stijlvolle look.

Veterschoenen

3 Schoenentrends in 1 outfit FOTO 3

Oxfordschoenen of veterschoenen zijn al langer een trend voor mannen maar nu zijn ze dat ook voor vrouwen. Deze schoenen ogen heel chic en met een leuk hoedje maak je de look helemaal af. Ga voor een zilver paar of één met slangenprint om helemaal trendy te zijn.

Zoë Fellows
https://www.instagram.com/zoefellows/
https://twitter.com/zowerz/

https://zoecnaepkenss.wordpress.com/

 

Reacties

Een reactie plaatsen bij dit bericht is niet mogelijk.