3 x boho

Het zonnige weer maakt weer een comeback en dat betekent dat we opnieuw zomerkledij kunnen dragen. Een grote trend voor de zomer  is bohemien, dat is een beetje de hippie stijl van dit decennium. Als je zelf zo’n look wil creëren zijn er drie ingrediënten die je nodig hebt:

Boho3

Boho2 Boho1

  1. Azteken print

Een boho look is niet compleet zonder een item met een Azteken print. Je vindt dit patroon in alle vormen, maten en kleuren, dus je kan zelf kiezen hoe opvallend je wilt gaan. Ik koos voor een subtielere vorm met deze short. Op het eerste zicht is het  gewoon een hoge taille short maar op de zijkant zitten twee stroken met een Azteken print stofje.

 

  1. Schouderloos

Wat er wél mag ontbreken in je look is een top of jurk die je schouders verbergt want die mag je voor deze trend ontbloten. Schouderloze tops en jurken zijn een echte staple voor een boho outfit. Ook die vind je in een Azteken print maar je kan altijd voor een effen versie gaan zoals ik dat deed. Een witte of zwarte schouderloze versie kan je namelijk met alle soort outfits dragen.

 

  1. Franjes

Fringe of franjes zijn het laatste essentiële element om je bohemien look af te maken. Je vindt ze terug op verschillende accessoires zoals handtassen of sandalen in verschillende materialen. Ook op een kledingstuk staan franjes leuk. Kies best voor een lederen of suède variant want dat is altijd leuk en past goed bij de boho stijl.

Zoë Fellows

https://www.instagram.com/zoefellows/

https://zoecnaepkenss.wordpress.com/

https://www.youtube.com/channel/UC1M_XzTxzv9S8Xr0DHoM0Lw

 

Reacties

Een reactie plaatsen bij dit bericht is niet mogelijk.