Tassen trends

Een goede tas is iets dat elke vrouw wel moet hebben. Het is dan ook een goed item om in te investeren maar de echte shopaholics kunnen natuurlijk nooit genoeg tassen hebben. Net als bij kledingtrends veranderen ook de trends voor tassen met de jaren. Hieronder staan enkele musthaves voor de lente.

De rugzak

Een rugzak werd lang niet echt als modieus beschouwd maar is sinds een aantal jaren weer helemaal in. Er zijn verschillende soorten rugzakken. Maar om helemaal trendy te zijn, opteer je best voor een kleine variant in (nep)leer, zoals deze rugzak/handtas van Laurent David.

Tassen trends pic 1

Franjes

Ook de franjes, een trend uit de jaren ‘60 en ‘70, maken een comeback dit seizoen. Deze trend komt uit de bohemian stijl maar iedereen kan hem in zijn kleerkast verwerken. Tassen met franjes vind je in alle vormen en maten, dus kies er een die het dichtst bij jouw stijl aansluit.

Tassen trends pic 2

Kettingen

Tassen met kettingen zijn al jaren in de mode maar verschenen nu weer op de catwalk voor de lente. De fameuze tas werd al in de jaren ‘20 door Coco Chanel bedacht en is tot op de dag van vandaag een iconische tas gebleven.

Tassen trends pic 3

Clutch

Een tas die elke outfit kan opkleden is de clutch. Dit is dé avondtas bij uitstek en is dus essentieel voor elke vrouw. Wie er nog geen heeft kiest best voor een tas in een subtiele kleur zodat die bij alles past. Als je iets gewaagder wil gaan kan je een clutch kiezen met een leuke print of tekst erop.

Tassen trends pic 4

Zoë Fellows

https://www.instagram.com/zoefellows/

https://zoecnaepkenss.wordpress.com/

https://www.youtube.com/channel/UC1M_XzTxzv9S8Xr0DHoM0Lw

Reacties

Een reactie plaatsen bij dit bericht is niet mogelijk.