Dark Souls III: speelgenot van begin tot einde!

dark souls 3 2dehands

Dark Souls III is het laatste hoofdstuk in de alom geprezen Dark Souls-serie. Ook deze keer beleef je een duister avontuur in een wereld die gekend is voor zijn unieke locaties, typische zwaardgevechten, tovenarij en, bovenal: een tot in de puntjes uitgewerkte RPG-gameplay.

Het is jouw doel om, als ondode mens, de vijf ‘Lords of Cinder’ terug te brengen. Zij zorgen voor het voortbestaan van het dovende vuur (de rode draad in het game). In je queeste kom je terecht in een apocalyptische wereld, Lothric genaamd. Hier wachten een heleboel dodelijke vijanden jou op, en moet je tegelijkertijd onnoemelijk veel valkuilen ontwijken en verborgen schatten weten te vinden.

De omgeving waarin je speelt, is weergaloos en tegelijkertijd griezelig mooi: kastelen, bossen, moerassen, een immense groot speelveld en verborgen hoekjes… Je tegenstanders zien er in tegenstelling tot de voorgangers van het spel niet uit als gedrochten maar als mensen. En net dat maakt het allemaal zo luguber… Alles in dit spel is dodelijk. Ook de zwakste tegenstander kan je het hoekje om helpen als je een beetje niet oplet…

In Dark Souls III zitten een hele reeks nieuwe wapens, waaronder dual daggers, blades, spears en hammers. Gewoon je schild omhoog houden om aanvallen af te slaan? Vergeet het, lukt niet meer. Je zal goed moeten inschatten waar je moet staan wil je je tegenstander dodelijk treffen. En hou zeker ook de vluchtroutes in de gaten. Want in dit spel is vluchten geen schande.

Fans van de Dark Souls-serie kunnen dit game blind kopen, want Dark Souls III is een fantastisch spel en misschien wel het beste wat het RPG-genre te bieden heeft! Beschikbaar voor Xbox One, Playstation 4 en pc.

Ben je nog op zoek naar andere games aan een scherpe prijs? Neem dan zeker een kijkje in de rubriek Computer & Game Consoles. Je vindt er voor elk wat wils!

dark souls 3 tweedehands

Reacties

Een reactie plaatsen bij dit bericht is niet mogelijk.