Lara Croft is terug, en hoe!

tomb raider1Eerder werd het epische en ongelooflijk gedetailleerde verhaal van ‘Rise of the Tomb Raider‘ al uitgebracht voor Xbox 360 en Xbox One. Het werd toen bedolven onder de lovende kritieken en awards. En nu is er ook goed nieuws voor alle PC-fanaten! Want ook zij kunnen vanaf nu de rondborstige Lara Croft aan het werk zien in hun favoriete game-omgeving!

In Rise of the Tomb Raider, het vervolg op ‘Tomb Raider‘, wil Lara het onderzoek van haar vader afmaken en zijn naam zuiveren. Zij ontrafelt een eeuwenoud mysterie en gaat op zoek naar het geheim van de onsterfelijkheid op de meest afgelegen plekken ter wereld. In haar zoektocht kom je terecht op het verraderlijke maar wondermooie Siberië (dat ons deed denken aan de planeet Hoth uit Star Wars). Lara moet slim zijn en gebruik maken van haar survival-skills. Ze moet samenwerken met nieuwe bondgenoten om uiteindelijk haar lot als Tomb Raider onder ogen te zien.

Dit game is zo gedetailleerd weergegeven dat je soms niet kunt zeggen of je naar een film dan wel naar een game aan het kijken bent. Zo werden de gelaatsuitdrukkingen van alle personages tot in het kleinste puntje uitgewerkt. Lara laat zien dat ze in wapenbeheersing meer dan behoorlijk haar mannetje kan staan, en klimmen en klauteren kan ze nog steeds als de beste.

tomb raider 2

Wat dit game nu net zo onvergetelijk maakt?

– Er zijn de ontzagwekkende en dodelijke graftomben. Je verkent werelden vol verborgen geheimen, lost puzzels op in eeuwenoude ruimten vol dodelijke vallen en ontcijfert mysterieuze teksten om de crypten te vinden.
– Je reist met Lara Croft door een vijandige wereld waarin elk geheim gevaren met zich meebrengt. Je moet verraderlijke landschappen overleven, het opnemen tegen wilde beesten die de graftomben bewaken en grootse interactieve omgevingen verkennen.
– Je neemt deel aan guerrilla-gevechtsactie waarbij je gebruik maakt van je omgeving om je doelen te bereiken:  klim in bomen of duik onderwater om vijanden te vermijden of juist uit te schakelen. Pas Lara’s uitrusting, wapens en munitie aan, zaai verwarring met zelfgemaakte explosieven, en hanteer Lara’s bekende boog en klimbijl.

Rise of the Tomb Raider is een must-buy adventure game dat je zeker niet mag missen. Nu beschikbaar op PC!

Ben je nog op zoek naar andere games aan een scherpe prijs? Neem dan zeker een kijkje in de rubriek Computer & Game Consoles. Je vindt er voor elk wat wils!

tomb raider 3

Reacties

Een reactie plaatsen bij dit bericht is niet mogelijk.