Pro Cycling Manager 2016: race naar het hoogste schavot!

Pro Cycling Manager 2016

De Tour de France is achter de rug, en nu gaan ook de Olympische Spelen van start met de Olympische wegrit bij de mannen én de vrouwen. Hét ideale moment natuurlijk om een nieuwe editie van Pro Cycling Manager voor te stellen!

In dit game zijn jouw kerntaken: renners rekruteren, contracten sluiten met sponsors, je personeel managen, trainingskampen organiseren, je renners begeleiden tijdens een wedstrijd (of een wedstrijd simuleren), je beoogde sponsordoelen halen,… Kortom: alles wat komt kijken bij het leiden van een professioneel wielerteam! Pro Cycling Manager 2016 bevat meer dan 200 speelbare wielerwedstrijden (goed voor 550 levels), waaronder de Tour De France en de Vuelta. Je kan op je eentje spelen of anderen van over de hele wereld uitdagen in een compleet nieuwe online multiplayermodus waarin je competities en races kan aanmaken naar je eigen regels.

In deze nieuwe Pro Cycling Manager komt de ‘Pro Cyclist’-mode terug. Hierin ben je een jonge wielrenner die heel graag de top wilt bereiken. Een sterke verbetering in deze modus is dat er meer interactie is tussen jou, je teamgenoten en je manager, wat de gameplay natuurlijk des te aantrekkelijker maakt! De carrièremodus biedt een intensere uitdaging mede door het sponsorsysteem. Tot slot is er is ook veel meer rekening gehouden met de fysiologische kenmerken van een wielrenner. Daardoor is deze editie van het meest beroemde wielergame uitdagender en realistischer dan ooit. Een aanrader voor iedereen die dol is op wielrennen in al zijn facetten!

Pro Cycling Manager 2016 is verkrijgbaar op PC. Ben je nog op zoek naar andere games aan een scherpe prijs? Neem dan zeker een kijkje in de rubriek Computer & Game Consoles. Je vindt er voor elk wat wils!

Reacties

Een reactie plaatsen bij dit bericht is niet mogelijk.