Star Wars Battlefront: een spel ván Star Wars-fans vóór Star Wars-fans

Star Wars Battlefront_4-17_A

Het zijn hoogdagen voor Star Wars-fans! Je kon er de laaste weken immers niet naast kijken of luisteren (of je moest écht wel van de planeet Endor afkomstig zijn): op 16 december werd namelijk “Star Wars: The Force Awakens” op het grote publiek losgelaten, het zevende deel uit de succesvolle filmfranchise bedacht door George Lucas. De kans bestaat dat de film de best verkopende film aller tijden wordt, ook al omwille van de immense marketing- en franchisemachine die gepaard gaat met de release van de film. Star Wars T-shirts, Star Wars koffiemokken, Star Wars beddengoed, Star Wars behangpapier,…  En nu is er ook de langverwachte videogame Star Wars Battlefront!

Star Wars Battlefront is verkrijgbaar voor verschillende platforms. Wij waren vooral onder de infruk van de verbluffende graphics en geluiden, en ook met de gameplay van het spel zit het helemaal snor.  In Star Wars Battlefront speel je de gevechten na tussen de rebellen en de Empire in het tijdperk van de originele Star Wars-trilogie (A New Hope, Return of the Jedi, The Empire Strikes Back).

Rij bliksemsnel op speeder bikes over Endor, versla rebel scum in een AT-ST of AT-AT, kies het luchtruim in de Millennium Falcon of word eindbaas van een multiplayer-match als een van de meest iconische Heroes of Villains van het Star Wars-universum: Boba Fett, Leia Organa, Luke Skywalker, Darth Vader en nog veel meer.

Star Wars Battlefront E3 Screen 6_GameStop Exclusive Until Tuesday June 16 at 2pm PT WM

Van grootschalige multiplayer-matches voor maximaal 40 spelers tot coole Missions die je alleen offline of met een vriend kan spelen: in Star Wars Battlefront beleef je de gebeurtenissen die hebben geleid tot het enorme, verwoeste landschap van Jakku in “Star Wars: The Force Awakens”.
Star Wars Battlefront E3 Screen 2 _ Survival Mission Tatooine WM
Kortom, dit spel staat garant voor talloze Star Wars-avonturen waar fans al zo lang naar smachten. May the force be with you!

 

Star Wars Battlefront - Fighter Squadron - Cockpit View _ FINAL FOR RELEASE Star Wars Battlefront E3 Screen 5_Weapon Variety WM Star Wars Battlefront_4-17_C

Reacties

Een reactie plaatsen bij dit bericht is niet mogelijk.