AGENDA TIPS

1 tot 11 november
Ecobouwers Opendeur

8 en 9 november - Gent
Designmarkt Gent

Facebook Twitter 2dehands op Youtube 2dehands.be op Pinterest Instagram Google+ 2dehands.be op Linkedin

Brussels Oldtimer Market

24/06/2014

2dehands.be past haar gebruiksvoorwaarden en beleidsregels aan.

Onder het motto ‘Goede afspraken maken goede vrienden’ hebben we onze gebruiksvoorwaarden aangepast én verduidelijkt: u ziet nu duidelijker wat mag en wat niet mag. Zo zorgen we ervoor dat uw transacties straks nóg vlotter zullen verlopen. Ook het privacybeleid en het cookiebeleid kregen een heldere update zodat u klaar en duidelijk weet hoe 2dehands.be met uw persoonlijke gegevens en met uw voorkeuren omgaat.

De aangepaste gebruiksvoorwaarden en nieuwe beleidsregels gelden vanaf 24 juni 2014. Lees deze documenten daarom al even door:

 

 

En is er toch iets niet duidelijk? Of hebt u andere vragen of opmerkingen?

Laat het ons zeker weten. Antwoord gegarandeerd.Bedankt en veel succes op 2dehands.be!

11/12/2013

De 10 euro Kerstshop

Het juiste kerstcadeau vinden voor familie of vrienden is elk jaar weer een hele klus en kan voor veel hoofdbrekens zorgen. En als u het perfecte cadeau al in gedachten heeft, moet u het ook nog ergens vinden in een overvolle stad.

image from img.2dehands.beWe hebben goed nieuws voor u! Vanaf vandaag vindt u in onze Kerstshop tal van leuke geschenken voor het luttele bedrag van… 10 euro of minder! Want bij 2dehands.be doet u gewoon uw kerstinkopen ontspannen vanuit uw zetel zonder in de rij aan te schuiven.

Meer nog, u hoeft zich niet te haasten en door het diverse aanbod is het alsof u in alle winkels tegelijk rondkijkt. U komt dus zeker en vast iets verrassends en origineels tegen. En nog een stuk goedkoper ook!

Op naar de Kerstshop!

07/11/2013

Bug opgelost: reacties op bieden

Dankzij oplettende bezoekers hebben we een vervelende bug opgelost. Sommige mensen konden niet reageren op biedingen, waardoor je wellicht geen reactie op een bod hebt ontvangen. Dat is nu gelukkig blijvend opgelost. Dus heb je geen reactie gehad tijdens het bieden, probeer het dan nog eens. Bedankt voor alle meldingen en onze excuses voor alle ongemak...

12/09/2013

Grotere foto's op 2dehands.be

grote foto'sSinds vandaag op veler verzoek: grotere foto's op 2dehands.be!

Achter de schermen een grote technische opdracht, met veel extra servers en nieuwe programmeercode, maar het is gelukt!

We zijn heel benieuwd wat u er van vindt!

03/09/2013

Grotere foto's (preview)

U wilt grotere foto's? U krijgt grotere foto's! Er moest achter de schermen technisch veel voor gebeuren, maar onze programmeurs kunnen alvast een voorproefje geven. Wat vindt u ervan?

Voorna

18/04/2013

Zoekopdracht bewaren en matchmail

MatchmailOp veler verzoek introduceert 2dehands.be: Bewaar uw zoekopdracht en matchmail. Zoekt u iets bijzonders dan kunt u vanaf nu uw zoekopdracht bewaren, en mailen we 1 x per dag ook nog eens de nieuwe zoekertjes naar u toe.
U vindt de knop "Bewaar zoekopdracht" rechtsboven de lijst met zoekertjes.
Wanneer u een zoekopdracht bewaart, kunt u deze later altijd wijzigen of verwijderen via uw persoonlijke pagina.

Oudgedienden op 2dehands.be kenden de functionaliteit al wel, maar we hebben deze helemaal opnieuw gebouwd, zodat die weer perfect in orde is. We horen graag wat u er van vindt!

Maak direct een zoekopdracht aan op www.2dehands.be. Veel plezier met zoeken!

31/03/2013

2dehands.be introduceert "Omlaagplaatsen"

NewKrijgt u ook zoveel reacties na het plaatsen van een zoekertje? Daar is nu een oplossing voor! Vanaf vandaag begint 2dehands.be met de uitrol van een nieuwe functionaliteit: "Zoekertje omlaag plaatsen". Hiermee kan men direct na het plaatsen het zoekertje naar beneden plaatsen in de lijst met zoekertjes.

Door de steeds groeiende populariteit van 2dehands.be voor kopen en verkopen, ontvangt men na het plaatsen van een zoekertje vaak direct vele reacties van geinteresseerden. Dagelijks zoeken ruim 650.000 Belgen naar koopjes op de site. Een verkoper kan daarom door de vele reacties verrast worden.

Sommige verkopers hebben daarom gevraagd om een nieuwe feature, het omlaag plaatsen. Hierdoor is een zoekertje na het plaatsen direct een week oud en verschijnt het lager in de lijst met zoekresultaten. Op die manier kan men wel kopen en verkopen op 2dehands.be, maar in een lager tempo.

Het omlaagplaatsen van een zoekertje kost 2 euro en wordt vanaf maandag gefaseerd uitgerold bij de meer dan 5 miljoen gebruikers van 2dehands.be.

- update 2 april: Zoals de meeste mensen doorhadden, was het inderdaad 1 april!

16/10/2012

Extra grote foto's op 2dehands.be!

Voor_naVanaf vandaag zijn de foto's op 2dehands.be een pak groter gemaakt. U heeft er massaal om gevraagd en nu is het zover. Naast elk zoekertje en in de detailfoto's. Zo kunt u nog beter de artikelen bekijken en zien wat u koopt!

Wat achtergrondinformatie:

  • we hebben nieuwe snelle servers bijgeplaatst
  • daarnaast zijn alle oude zoekertjes verwijderd, inclusief foto's
  • dit leverde veel ruimtewinst op, en nu is er alle plaats voor heel veel grote foto's!

We hopen dat u het hierdoor nog leuker vindt om op 2dehands.be rond te snuisteren!

Voor_na_popup

31/07/2012

Nieuwe categorieen toegevoegd

We hebben aanpassingen gedaan aan meer dan 250 categorieën. Van naamswijzigingen en typfoutjes tot compleet nieuwe rubrieken zoals E-reader. Alles op basis van feedback van onze bezoekers. Wederom hartelijk dank allemaal!

26/07/2012

Nieuw op 2dehands.be: Topzoekertjes

Wilt u uw artikel nog sneller verkopen voor een zo hoog mogelijke verkoopprijs? Vanaf vandaag kunt u voor € 12,50 een Topzoekertje plaatsen. Dan staat uw zoekertje maar liefst een week lang bovenaan de lijst met zoekertjes.

Wat zijn de voordelen?

  • Uw zoekertje wordt nog vaker bekeken
  • U krijgt meer reacties op uw zoekertje
  • Het is de beste manier om nog sneller te verkopen

Hoe plaatst u een Topzoekertje? Lees er hier meer over...